Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

Kako demografski revitalizirati Županiju, ojačati konkurentnost gospodarstva, održivo i racionalno upravljati prirodnim resursima, povećati kvalitetu i standard života stanovnika efikasnim korištenjem javne infrastrukture, uz pomoć razvoja 9 strateških područja, tema je na kojoj se intenzivno radi u Karlovačkoj županiji zadnja 2 mjeseca.
Uz pomoć izrađivača Strategije, tvrtki InfoDom i InfoCumulus, početkom lipnja je započeo opsežan posao na izradi strategije „Karlovačka županija – pametna županija“. Formiran je projektni tim s voditeljem, zamjenikom i voditeljima 9 strateških područja te su izrađeni i upućeni ključnim dionicima na ispunjavanje anketni upitnici s odgovarajućim informacijama. Do sada je održano 16 radionica i više pojedinačnih razgovora kroz koje je 50-tak ključnih dionika upoznato s pojmom „pametnog grada/regije“, a izrađivači strategije su od sudionika dobili povratne informacije o radu i problemima u radu s kojima se susreću u svakom od strateških područja.
Radi uključivanja u rad na Strategiji što šireg broja ljudi, još jednom objavljujemo poveznice na ankete kroz koje i građani mogu dati svoj doprinos:


Anketa za građane i udruge:  

  https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/PametnaKarlovackaZupanija_gradani.
Anketa za ključne dionike:      

  https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SmartKarlovackaZupanija2019

Anketa za IT stručnjake:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/PametnaStrategijaKarlovackeZupanije_IT

 


Daljnji rad na izradi Strategije bit će nastavljen na jesen.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT