Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

U povodu vrijednih športskih postignuća članova Športskog društva "Frankopanski streličari" iz Ogulina, župan Karlovačke županije Ivan Vučić priredio je u ponedjeljak, 22. travnja, prijem za mlade športaše i predstavnike ovog športskog društva. Na prijemu su od natjecatelja bili nazočni Maja i Vedran Orlić te, iz vodstva kluba, tajnik Igor Orlić i predsjednik Vedranko Brozović.

Maja Orlić je na Europskom prvenstvu održanom u poljskom gradu Rzeszowu, kao državna juniorska reprezentativka, osvojila brončano odličje, oborivši svjetski kadetski rekord, europski kadetski rekord i tri nacionalna rekorda, seniorski, juniorski i kadetski. Na istom je natjecanju Igor Orlić osvojio vrijedno 9. mjesto, također kao hrvatski reprezentativac.

Župan Vučić tom je prigodom čestitao na vrijednim rezultatima, a čestitkama se pridružio i predsjednik Saveza športova Karlovačke županije Josip Zaborski. Od strane Karlovačke županije obećana je daljnja potpora ovom športskom kolektivu i uspješnim mladim športašima. U ime Društva na prijemu se zahvalio predsjednik Vedranko Brozović.

Prijem je održan u Uredu župana Karlovačke županije, a uz župana Vučića na istom su nazočili predsjednik Županijske skupštine i Saveza športova Karlovačke županije Josip Zaborski, zamjenici župana Josip Šafar i Ivan Banjavčić, poročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu, šport i informiranje Željko Šančić i privremeni pročelnik Ureda župana Bernardo Pahor.

Župan Vučić čestitao je mladim športašima i vodstvu Športskog društva na vrijednim rezultatima.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT