Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

1 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Kao i prethodne tri godine, i danas, 26. veljače 2020. godine Karlovačka županija je u Pučkom otvorenom učilištu – POUKA d.o.o. organizirala edukaciju za djelatnike Karlovačke županije i proračunske korisnike u njenoj nadležnosti, vezano za primjenu novog Zakona o fiskalnoj odgovornosti i Uredbu o sastavljanju i predaji Izjave o fiskalnoj odgovornosti i izvještaja o primjeni fiskalnih pravila kojom su obuhvaćena nova područja testiranja Upitnikom za 2019. godinu.

 

 2 copy copy copy copy copy copy copy copy

Prisutne polaznike pozdravio je Mirko Martinović, zamjenik župana i Davide Dujmić, savjetnik u Upravnom odjelu za financije. Marina Kasunić i Kristina Milašinčić predstavljene su ispred Upravnog odjela za financije kao kontakt osobe za pomoć oko ispunjavanja Upitnika o fiskalnoj odgovornosti.

Predavač, Lidija Malović, uz dosadašnja područja testiranja (planiranje, izvršavanje, javna nabava, računovodstvo, izvještavanje), posebno je istakla nova područja koja se odnose na: transparentnost i upravljanje imovinom. Novom Uredbom uvedene su promjene sa svrhom kvalitetnijeg, učinkovitijeg i odgovornijeg poslovanja.

 

3 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Edukaciji je prisustvovalo 48 korisnika iz sustava proračuna.

 

4 copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Nakon uvodne riječi, predstavnici Karlovačke županije održali su kratki sastanak s ravnateljicom Pučkog otvorenog učilišta Ivanom Latković u vezi buduće suradnje.

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT