Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

dsc 0004 016 copy copy copy 

Na Sjednici Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, održanoj u petak, 21.2.2020. godine donesena je Odluka kojom mi je izrečena kazna u visini od 3.000,00 kn zbog propusta koji sam učinila pri ispunjavanju imovinske kartice, čime sam prekršila odredbe Zakona o sprječavanju sukoba interesa. Niti na sjednici niti sada ne osporavam utvrđeno, no osjećam se dužnom navesti da nisam imala namjeru prikriti podatke koji su postali predmet postupka što proizlazi iz mog daljnjeg postupanja, jer sam odmah po zaprimanju zaključka Povjerenstva, podnijela novo izvješće s ispravljenim spornim podacima. Jednako tako, vrijednost nenavedene imovine, dijelom u k.o. Vrbovsko, dijelom u k.o. Bukovje, iznimno je niska.

Smatram da ovim propustom nisam oštetila zajednicu i opće dobro, već sebe i svoju obitelj osobno, ali se zbog neugodnosti i narušavanja ugleda dužnosnika ispričavam javnosti i žiteljima Karlovačke županije.

Martina Furdek Hajdin
zamjenica župana

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT