Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

U subotu, 28. veljače u prostoru Društva "Zvono uz Kupu" u Zamršju održan je drugi dio radionice "Kako razviti poslovnu ideju i napisati poslovni plan" koja je bila namjenjena učenicima 8. razreda Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić, te učenicima 2. i 3.  razreda Ekonomsko-turističke škole Karlovac i Srednje škole Slunj. Škole su partneri u projektu Comenius Regio Agencije za mobilnost i programe EU zajedno s Turističkom zajednicom  grada Karlovca i Društvom za promicanje kulture življenja "Zvono uz Kupu", a nositelj je Karlovačka županija. Poljski partneri su općina Igolomija Wawrzenczyce, Centar za kulturu i promociju te Centar za edukaciju.

Ovaj drugi dio radionice je bio drugačije koncipiran, pa je tako nakon kratkog nastavka teoretskog dijela koji je održala Vanja Glogovac, uslijedio vrlo praktičan i konkretan dio. Točnije, na radionici su se predstavila naša četiri lokalna poduzetnika - Robert Poturica, Ivan Srakovčić, Sanja Canjar i Matija Volner. Nakon kratkih predstavljanja svakog od gostiju, uslijedila su pitanja koja su djeca pripremila. Prema riječima predavača, učenici su imali zahtjevna pitanja, a neka pitanja su i sami predavači rijetko čuli od odraslih.

Ovim putem zahvaljujemo svim našim predavačima koji su sudjelovali u radu, a posebno pohvaljujemo učenike koji su pokazali zavidno znanje i profesore na odličnoj pripremljenosti za radionicu!

U projektu se planira odlazak u posjet partnerskim institucijama u Malopoljskoj u travnju ove godine.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT