Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

dsc 0040 copy copy copy copy copy 

Svečana dodjela Javnih priznanja Karlovačke županije za 2019. godinu, Plaketa i Nagrada za životno djelo održana je u utorak, 19. svibnja, na Starom gradu Dubovcu.

Kako zbog situacije uzrokovane virusom COVID-19 ove godine nije bilo moguće održati svečano obilježavanje Dana Karlovačke županije te tako ni svečanost predaje Javnih priznanja dobitnicima, po okončanju mjera koje su priječile mogućnost održavanja okupljanja ovog tipa, stekli su se uvjeti za konačno održavanje prigodne predaje nagrada laureatima. Tako su danas, unutar povijesnih zidina Starog grada Dubovca u Karlovcu, dobitnici Javnih priznanja Karlovačke županije, u nazočnosti predstavnika županijske izvršne i zakonodavne vlasti, preuzeli svoja zaslužena priznanja. 

Dobitnicima su Plakete i Nagrade za životno djelo uručili župan Karlovačke županije Damir Jelić i predsjednik Županijske skupštine Ivan Vučić te zamjenici predsjednika Županijske skupštine Jadranka Golubić i Ivan Vuković.

Ovogodišnji dobitnici Plaketa su: Nikola Car, za poseban doprinos u razvoju sporta i promidžbu Karlovačke županije; Nataša Lemić, za poseban doprinos u društvenom aktivizmu i društvenom radu u zajednici; Ivanka Vukas Grdić, za izniman doprinos u humanitarnom radu i promicanju vrijednosti Domovinskog rata; Josip Prahović za poseban doprinos u razvoju inovacija i njihovoj uspješnoj primjeni u gospodarstvu i tvrtka Maksim Trade Energija d.o.o. Žakanje, za izniman doprinos u razvoju gospodarstva Karlovačke županije. Nagrade za životno djelo pripale su Dubravku Deliću, za dugogodišnje djelovanje kojim je svojim društvenim angažmanom i gospodarskim aktivnostima pridonio razvitku i promociji Karlovačke županije,  umirovljenom generalu Hrvatske vojske Izidoru Češnjaju, za poseban doprinos u obrani Republike Hrvatske tijekom Domovinskog rata na području Karlovačke županije te Mladenu Kuki, za izniman doprinos u razvoju planinarstva, speleologije i ekspedicionizma te promidžbu Karlovačke županije. Kako general Češnjaj zbog bolesti nije mogao nazočiti svečanosti, nagradu je umjesto njega preuzela njegova kćerka Ines Češnja, a u ime nagrađenih se inspirativnim govorom zahvalio Dubravko Delić.

dsc 0005 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy 

Župan i predsjednik Županijske skupštine sa svojim zamjenicima te nagrađeni u prostoru Starog grada Dubovac

dsc 0008 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

dsc 0016 copy copy copy copy copy copy

Predsjednik Županijske skupštine Ivan Vučić i župan Damir Jelić obratili su se nazočnima kao domaćini te čestitali laureatima na njihovim nagradama

dsc 0031 copy copy copy copy copy

Dubravko Delić se kao nagrađeni za životno djelo zahvlio u ime svih dobitnika

dsc 0042 copy copy copy 

Zajednička fotografija svih nagrađenih sa županijskim dužnosnicima

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT