Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

img 20191121 wa0002

Karlovačka županija i njene najatraktivnije turističke ponude tema je turističke prezentacije koju je u četvrtak, 21. studenog, održala Turistička zajednica Karlovačke županije u suradnji s Predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Ljubljani, u prostoru City park centra u Ljubljani.

City park centar najveći je  regionalni centar, u koji dolaze brojni posjetitelji, ne samo iz Slovenije, već i okolnih država, pa je ponudu imao prilike vidjeti veliki broj posjetitelja.

Na poziv za sudjelovanjem javili su se:

-CROATIA OPEN LAND

-TERRA CROATIKA

-KAMAT ADVENTURE

-AQUATIKA

-IVANINA KUĆA BAJKE

-ŽITNA LAĐA

-RESTORAN ŽGANJER

-TURISTIČKE ZAJEDNICE: Karlovac, Rakovica, Slunj, Ogulin    

Izlagači su za ovu priliku pripremlii konkretnu izletničku ponudu, a na ekranu su se tijekom dana prikazivali promotivni film Karlovačke županije kao i promotivni filmovi izlagača.

Za animiranje posjetitelja bile su priređene degustaciije, nagradne igre, foto-kutak i glazba na gitari u izvedbi Gorana Iliića.

Struktura turističke ponude na kojoj županija kontinuirano radi odgovara profilu Slovenskih gostiju, obzirom da se oni najčešće kod izbora kraćih putovanja odlučuju na  neku od bližih destinacija, pa je Ljubljana bila logičan izbor.

Prezentacija je omogućena uz financuju podršku Karlovačke županije i Hrvatske turističke zajednice.

img 20191121 wa0001 

Izložbeni prostor Turističke zajednice Karlovačke županije

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT