Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

img dacad5832057d2cb1aa7e7b9500d9595 vKarlovačka županija u suradnji s Javnom ustanovom Regionalnom razvojnom agencijom Karlovačke županije, Hrvatskom gospodarskom komorom - Županijskom komorom Karlovac, Obrtničkom komorom Karlovačke županije i Udruženjem obrtnika grada Karlovca pokreće istraživanje o utjecaju epidemije COVID-19 na gospodarski sektor Karlovačke županije. 

 

Iako na nacionalnoj razini već postoje određeni pokazatelji, cilj nam je ovim istraživanjem dobiti jasniji i precizniji uvid o utjecaju ove krize na gospodarski sektor Karlovačke županije, konkretno na trgovačka društva i obrte. Prikupljeni podaci bit će nam od velike koristi, kako bi sve mjere kojima planiramo pomoći gospodarstvu u narednom periodu, utemeljeno i precizno osmislili i za njih osigurali dovoljno sredstava.

 

U ovu svrhu izrađen je kratki online upitnik kojemu se može pristupiti putem sljedećeg LINKA: https://forms.gle/4EpHsKjBHRFLfAsu9

Upitnik je vrlo jednostavno ispuniti u nekoliko minuta, a odgovori na pitanja pružit će nam uvid u trenutno stanje, kao i procjenu gospodarskih kretanja u narednom periodu, do kraja 2020. godine. Postoji mogućnost ponavljanja upitnika do kraja ove godine, kako bismo u potpunosti bili u tijeku s kretanjima u gospodarstvu.

 

Uz navedeno, oformili smo krizni radni tim za poduzetništvo koji čine djelatnici Karlovačke županije, Razvojne agencije, HGK-Županijske komore Karlovac, Obrtničke komore Karlovačke županije i Udruženja obrtnika. U svakoj od ovih instirucija imenovana je osoba koja može dati ili na upit gospodarstvenika potražiti odgovor o aktivnim mjerama suzbijanja posljedica Koronavirus na nacionalnoj, županijskoj te gradskoj, odnosno općinskoj razini. Kroz ovaj radni tim, sve važne informacije o svim mjerama pomoći s nacionalne razine želimo učiniti što dostupnijim i preglednijim, kao i pružiti pomoć oko korištenja tih mjera. S obzirom da na području Karlovačke županije ima i poduzetnika koji u provedbi imaju projekte financirane europskim sredstvima, pružit ćemo i savjetodavnu pomoć kroz našu Javnu ustanovu Regionalnu Razvojnu agenciju. 

 

U prvom koraku molimo sva trgovačka društva i obrte da ispune kratki upitnik. Prikupljeni podaci bit će nam vrijedno polazište za daljnje korake.

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT