Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

radionica3 1

Karlovačka županija bila je domaćin radionice „Važnost dobre komunikacije u turizmu!“ u sklopu projekta „Misterion - Iskustvo tajne voda“ prekogranične suradnje INTERREG SLOVENIJA-HRVATSKA, koja je održana u srijedu, 20. ožujka, u Kamanju. Na konferenciji su u ime Karlovačke županije i Grada Karlovca sudjelovali Željko Fanjak, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Karlovačke županije i Biserka Cukina Tropčić, savjetnica za turizam Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Grada Karlovca.
Namjena projekta je zaštita i promocija lokalne kulturne baštine prekograničnog područja, kao i ukazivanje na veze koje ovo područje već stoljećima ima sa skrovitim kraškim svijetom voda i jama, predivnom prirodom i raznolikom kulturnom ponudom.
Radionice su se održale u organizaciji LAG-a Vallis Colapis i partnera u mjestima Semič (Slovenija) i Kamanje (Hrvatska) pod vodstvom Marjance Trščinar Antić, samostalne poduzetnice u turizmu i organizatorice raznih manifestacija u Sloveniji, a bile su namijenjene osposobljavanju lokalnog stanovništva za uspješnu komunikaciju u turizmu, u kojima je ukupno sudjelovalo više od 50 sudionika. Na radionicama je predstavljena potreba za sinergijom i suradnjom svih dionika u turizmu Dolenske - Bele Krajine i Karlovačke županije te međusobna suradnja tih dviju regija kao i primjeri dobre prakse i nove inicijative koje bi u budućnosti trebale podići razinu zaštite prirodnih resursa i razinu turističkih kretanja na našem području.

radionica1 2 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT