Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

 KLASA: 112-02/17-01/15

URBROJ: 2133/1-01-03/03-17-05

Karlovcu, 5. listopada 2017.

 

        Pročelnica Upravnog odjela za graditeljstvo i okoliš raspisala je oglas za radno mjesto samostalnog upravnog referenta za prostorno uređenje i graditeljstvo – 1 izvršitelj/izvršiteljica na određeno vrijeme radi zamjene duže vrijeme odsutnog službenika. 

        Oglas je objavljen kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područna služba Karlovac, 12. rujna 2017. godine, a rok za prijavu bio je 8 dana od dana objave.

        Po objavljenom oglasu zaprimljene su 3 prijave. Pregledom prijava utvrđeno je da formalne uvjete oglasa ispunjava 2 kandidata.

        Testiranje i intervju kandidata koji su ispunjavali formalne uvjete raspisane oglasom provedeno je 27. rujna 2017. godine s početkom u 8:00 sati u prostorijama Karlovačke županije, A. Vraniczanya 4/I.

        Sukladno članku 23. ZSN-a  Povjerenstvo za provedbu oglasa dostavilo je pročelnici Upravnog odjela za graditeljstvo i okoliš Izvješće o provedenom postupku i rang listu kandidata.

        Na temelju uvida u dokumentaciju priloženu uz prijave na oglas, Izvješća o provedenom  postupku i dostavljenoj rang listi kandidata za prijam u službu, izabrana je Iva Cindrić, mag.ing.aedif., s 3 godine, 9 mjeseci i 19 dana radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci i bez položenog državnog stručnog ispita.

        Iva Cindrić izabrana je budući da ispunjava propisane formalne uvjete i da je na rang listi bila prva po ostvarenom broju bodova u provedenoj provjeri znanja i sposobnosti.

                                                                     

                                                                      KARLOVAČKA ŽUPANIJA

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT