Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

img 7107 1

Zamjenica župana Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin i gradonačelnik Karlovca Damir Mandić zajednički su danas položili kamen temeljac za izgradnju nove stambene zgrade u karlovačkom gradskom naselju Grabrik. U Ulici kneza Trpimira započela je tako gradnja stambene zgrade koja će imati 54 stana i podzemnu garažu. Investitor je tvrtka Odeta, vlasnika Vladimira Vukovića.
Objekt je bruto površine 7.000 m2 imat će isključivo stambenu namjenu,  a stanovi će biti veličine od 55 m2 do 120 m2. Radi o visokoj kvaliteti gradnje, a stanovi će imati i najmoderniji sustav grijanja, kombinaciju plina i solarnih panela. Zbog visokog energetskog razreda A, odnosno visoke energetske učinkovitosti, režije stanarima trebale bi stoga biti niske.
Uz  zgradu će biti sagrađeno 81 parkirno mjesto, od čega 64 u podzemnoj garaži, dok će 17 biti vanjskih. U sklopu projekta  predviđeno je i uređenje okoliša i pristupne ceste.
Ukupna vrijednost investicije je viša od 30 milijuna kuna bez PDV-a. Glavni izvođač radova je tvrtka AB gradnja, a radovi bi trebali završiti u roku od godine dana.

img 7129 1 

Blagoslov na gradilištu mons. Ferdinanda Vražića

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT