Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

 dsc 0027 009

Hrvatska zajednica županija u partnerstvu s Karlovačkom županijom organizirala jeu utorak, 12. lipnja, Školu protokola u prostoru Aquatike - slatkovodnog akvarija u Karlovcu.
Škola protokola namijenjena je zaposlenicima ministarstava, županija, gradova i općina koji već rade na poslovima protokola ili svima onima koji o poslovima protokola žele znati i naučiti više.
Jednodnevnu edukaciju vodili su Ermina Duraj, voditeljica Kabineta župana – Službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije i Bernardo Pahor voditelj Odsjeka za protokol i odnose s javnošću Karlovačke županije.
Dugogodišnje iskustvo na poslovima protokola predavači su prenijeli kroz radionicu koja se sastoji od teorijskog (povijest protokola, protokolarna pravila, osobni stav i nastup u protokolu) i praktičnog dijela koji uključuje vježbe na konkretnim primjerima te daje mogućnost polaznicima da postavljaju pitanja. Sudjelovanje na radionici bilo je besplatno, a sudionici su po završetku radionice obišli prostor akvarija. Školu protokola otvorio je župan Karlovačke županije Damir Jelić.

 dsc 0016 015

Radionicu je otvorio župan Damir Jelić

dsc 0011 013

Predavači na radionici

dsc 0023 003

Ermina Duraj navela je brojne proimjere i pravila protokola koje je prenijela sudionicima

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT