Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

dsc 0017 005

Manifestacijom "Naše domaće, sada i ubuduće" kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promoviraju hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja. Tako je u petak, 15. lipnja, u Hotelu Korana-Srakovčić održana radionica te radni ručak.

Tom prilikom zainteresirani su mogli saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz programa te novosti iz Zakona o poljoprivrednom zemljištu. Također su mogli kušati domaće proizvode s oznakama kvalitete: meso, mlijeko i jaja s hrvatskih farmi, med s hrvatskih pčelinjaka te brašno i kruh s hrvatskih polja kao i naše autohtone proizvode zaštićene u Europskoj uniji.

Manifestaciji su nazočili ravnatelj Hrvatske poljoprivredne agencije Zdravko Barać, državna tajnica u Ministarstvu poljoprivrede Marija Vučković, gradonačelnik Karlovca Damir Mandić te župan Karlovačke županije Damir Jelić.

 dsc 0005 014

Ravnatelj Hrvatske poljoprivredne agencije Zdravko Barać govorio je o manifestaciji

 

dsc 0006 013

Državna tajnica u Ministarstvu poljoprivrede Marija Vučković na Radnom ručku u okviru manifestacije "Naše domaće, sada i ubuduće"

 

dsc 0009 011

Župan Damir Jelić u obilasku izlagača

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT