Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

img 5a25a1a28244f0e9a816aea25508ae76 v copy

Javno izlaganje u postupku procjene utjecaja na okoliš za sustav obrane od poplave karlovačko-sisačkog područja, 1. faza - karlovačko područje, održano je u ponedjeljak, 25. ožujka, u Vijećnici Grada Karlovca, uz nazočnost stručnih tijela i zainteresiranih građana. U ime Karlovačke županije nazočne su bile zamjenica župana Martina Furdek Hajdin i pročelnica Upravnog odjela za graditeljstvo i okoliš Marina Jarnjević. Upravo je ovaj županijski upravni odjel od strane Ministarstva zaštite okoliša i energetike imenovan kao tijelo za koordinaciju i provođenje. Na izlaganju su bili prisutni i predstavnici investitora Hrvatskih voda te predstavnici izrađivača studije tvrtki Geateh i WYG savjetovanje.

Tako su svi prisutni građani dobili priliku izravno pitati i dobiti odgovore koji su od njihova interesa u projektu zaštite od poplave karlovačkog područja.
Javna rasprava će trajati i nadalje do 3.4.2019. te je do tada moguće na mjestima javnog uvida u Karlovačkoj županiji, Zagrebačkoj županiji, Gradu Karlovcu, Gradu Ozlju, Gradu Jastrebarskom, Općini Draganić, Barilović, Pisarovina i Klinča sela pogledati cjelovitu studiju i jedan sažetak Studije te dostaviti mišljenja, prijedloge i primjedbe ili u knjigu primjedbi na gore navedenim lokacijama ili dostaviti u pisanom obliku u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu.

 img 64c08c3f2a7f999611d6a3a6dff1dca3 v

Javnom izlaganju nazočili su i predstavnici Grada Karlovca na čelu s gradonačelnikom Damirom Mandićem i njegovim zamjenikom Ivanom Mrzljakom

dsc 7181

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT