Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

dsc 0038 copy copy copy copy copy

Zamjenica župana Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin i ravnatelj Trgovačko-ugostiteljske škole u Karlovcu Damir Pleša potpisali su u srijedu, 3. lipnja, Ugovor o davanju nekretnine na uporabu, kojim Karlovačka županija TUŠ-u daje na uporabu nekretninu površine 965 kvadratnih metara u ul. Stjepana Radića 12.

Radi se o zgradi mješovite uporabe, dvorištu i kući s poslovnim prostorom u prizemlju (bivša knjižara Naprijed) na uglu Radićeve ulice i ulice Kralja Tomislava.

Ovim Ugovorom Karlovačka županija daje predmetnu nekretninu na besplatnu uporabu na neodređeno vrijeme, za potrebe škole koja će ondje obavljati svoje registrirane djelatnosti. Škola u prvoj fazi planira urediti i koristiti prostor površine 122 metara kvadratnih, u kojem će se urediti dvije učionice i sanitarni čvor. Uređenjem ovog prostora otvorit će se mogućnost da škola organizira nastavu u jednoj smjeni.

Svečano potpisivanje ovog Ugovora održano je u prostoru restorana Trgovačko-ugostiteljske škole, uz nazočnost pročelnice za školstvo Karlovačke županije Marije Medić, predsjednice Školskog odbora TUŠ-a prof. Sonje Vukelić i zamjenice ravnatelja škole prof. Anite Klarić.

Treba istaknuti da je Karlovačka županija Trgovačko-ugostiteljskoj školi već ranije darovala prostore u Radićevoj ulici br. 8 i 10, u kojim sada škola djeluje.

dsc 0003 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy 

dsc 0022 copy copy copy copy copy copy copy copy

Potpisivanje Ugovora u prostoru TUŠ-a

dsc 0041 copy copy copy

Obilazak prostora koji je Županija dala na korištenje TUŠ-u

dsc 0043 copy copy copy copy copy

dsc 0049 copy copy copy copy

dsc 0051 copy copy copy

Unutrašnjost prostora u kojem će biti učionice

dsc 0057 copy copy copy

Nekretnina se nalazi na uglu Radićeve i ulice Kralja Tomislava u Karlovcu

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT