Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

dsc 9177

Gradonačelnik Damir Mandić i župan Damir Jelić upriličili su prijem za članove Hrvatskog generalskog zbora koji danas borave u Karlovcu.
Tom prigodom gradonačelnik Mandić upoznao ih je sa projektom izgradnje Muzeja Domovinskog rata na Turnju koji će sljedeće godine otvoriti vrata posjetiteljima. Naglasio je kako je posebno zadovoljan jer je projekt usuglašen i sa udrugama branitelja.
Generalima je dobrodošlicu zaželio i župan Damir Jelić koji je ukratko predstavio županiju, a kroz novi turistički promo film Karlovačke županije upoznali su sve ljepote našeg kraja.
Predsjednik Hrvatskog generalskog zbora, umirovljeni general zbora Pavao Miljavac zahvalio je na prijemu i istaknuo kako je Karlovac u Domovinskom ratu imao važnu ulogu i stratešku poziciju, te da se ne smije dozvoliti da Domovinski rat  i naši branitelji padnu u zaborav.
Osim prijema u Gradskoj vijećnici, članovi Hrvatskog generalskog zbora su pod vodstvom brig./mir. Dubravka Halovanića obišli karlovačku zvijezdu, tvrtku HS produkt, Slatkovodni akvarij Karlovac, crtu bojišnice (G.Mekušje – Kamensko – Turanj), Muzej Domovinskog rata, Aleju branitelja i Svetište Sv. Josipa. Na Turnju i kod spomen obilježja Hrvatskih branitelja Karlovačke županije upalili su svijeće za sve poginule i nestale u Domovinskom ratu.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT