Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

dsc 0096 001 

Ministar državne imovine dr. sc. Mario Banožić posjetio je u utorak, 5. studenog, Karlovačku županiju. Tim se povodom, u Uredu župana, sastao sa županom Damirom Jelićem i suradnicima te gradonačelnicima i načelnicima gradova i općina s prostora Karlovačke županije. Na sastanku je ministar upoznat s predmetima državne imovine koje potražuje Karlovačka županija, sa svojim gradovima i općinama. Za ministra i suradnike priređen je i prezentiran popis imovine koju potražuju jedinice lokalne samouprave i sama Županija. Ovako pripremljen i sažeti materijal pohvalio je ministar Banožić i njegova pomoćnica Ivana Pintar koji su tom prigodom istaknuli da je ovo jedina županija koja je vrlo kvalitetno i precizno navela sve predmete koji su prikupljeni s područja gradova i općina.
Nakon sastanka ministar Banožić je dekanici Veleučilišta u Karlovcu Nini Popović dodijelio Ugovor o prijenosu vlasništva nekretnina u k.o. Karlovac ll (bivši vojni hangar, Bosanski magazin i stara Vojna bolnica) u svrhu proširenja kapaciteta Studentskog doma u Karlovcu i izgradnje restorana studentske prehrane i interpretacijskog centra. Ministar je također županu Jeliću dodijelio Odluku o darovanju nekretnine u k.o. Karlovac ll (zgradu i pripadajuće dvorište na uglu Radićeve i ulice Kralja Tomislava u Karlovcu) za potrebe Trgovačko-ugostiteljske škole. Gradonačelnica Ozlja Gordana Lipšinić preuzela je Ugovor o darovanju nekretnina u Vrhovcu za potrebe smještaja Istraživačko-edukacijskog centra za vinarstvo i lovstvo, a gradonačelnik Grada Slunja Jure Katić Tabularnu ispravu o kupnji i pravu upisa nekretnina u Slunju.
Po dodjeli ovih dokumenata ministar je u pratnji župan Jelića, zamjenika župana, gradonačelnika Mandića te dekanice Velučilišta Nine Popović i direkotra Studentskog centra u Karlovcu Željka Šančića obišao prostor Bosanskog magazina i dijela karlovačke zvijezde gdje se planiraju novi projekti, a vezani su uz državnu imovinu. 

dsc 0023 021

dsc 0020 028

Sa sastanka u Uredu župana.

dsc 0046 014

Ministar Banožić pohvalio je pripremljeni materijal Karlovačke županije

dsc 0063 007

Nina Popović preuzela je vrijedan Ugovor u ime Veleučilišta u Karlovcu

dsc 0073 004

Gradonačelnica Ozlja Gordana Lipšinić preuzela je Ugovor za Grad Ozalj

dsc 0080 002

Tabularnu izjavu za Grad Slunj preuzeo je gradonačelnik Jure Katić

dsc 0083 001

Župan Damir Jelić pruzeo je Ugovor kojim Ministarstvo Županiji daruje prostor za potrebe Trgovačko-ugostiteljske škole

dsc 0102

Razgledavanje prostora koji će biti priveden svrsi za potrebe Veleučilišta u Karlovcu

dsc 0116

dsc 0112

Sada zapušteni Bosanski magazin u budućnosti će služiti studentima Veleučilišta

dsc 0125

Obilazak kuće u Frankopanskoj ulici

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT