Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

dsc 0038 019

Povodom iznimnog sportskog uspjeha atletičara Miljenka Vučića iz Ogulina župan Karlovačke županije Damir Jelić priredio je u četvrtak, 14. studenog, svečani prijam.
Miljenko Vučić je na nedavno održanom svjetskom para atletskom prvenstvu u Dubaiu osvojio drugo mjesto i titulu viceprvaka svijeta u disciplini bacanja kugle za slijepe i slabovidne osobe. Tom je prigodom i ostvario svoj osobni i državni rekord, bacivši kuglu na 14,42 metra.
Ovo je samo nastavak niza uspješnih nastupa i vrhunskih rezultata ovog vrijednog i skromnog atletičara koji iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate, a kao što je i sam ovom prigodom istaknuo, cilj mu je medalja s predstojeće para olimoijade koja će se 2020. godine održati u Tokiju.

Miljenko Vučić istaknuo je i problem finaciranja, obzirom da se zbog trenera vodi kao natjecatelj i član kluba iz Kutine te zbog toga ne dobiva sredstva od Grada i Športske zajednice grada Ogulina. Problem je u Statutu Športske zajednice koji tako propisuje. Stoga je župan predložio izmjenu dijela Statuta koji to uređuje kako bi se u ovom slučaju pomoglo Miljenku Vučiću.  Župan Jelić pismeno će prema Gradu Ogulinu pokrenuti inicijativu za izmjenu Statuta.

Kao nagradu Karlovačke županije za ovaj vrijedan rezultat župan je Miljenku Vučiću uručio simboličan poklon te bon od 2 tisuće kuna za nabavku sportske opreme kojeg će, prema vlastitom kazivanju donirati dvijema sestrama sportašicama iz Ogulina čiji su roditelji nezaposleni. Miljenko to inače čini svake godine te nekome pomogne u nabavci sportske opreme.
Na prijam u Uredu župana  još su  nazočili pročelnica za školstvo i sport Karlovačke županije Marije Medić te predsjednik i potpredsjednik Športske zajednice grada Ogulina Željko Tonković i Boris Grgurić.

 dsc 0019 028

dsc 0029 014

Detalji sa prijama u Uredu župana Karlovačke županije

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT