Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

tounj most 25087 copy

 

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica pokreću projekt “Tjedan odmora vrijedan” koja ima za cilj usmjeriti interes za domaća putovanja te podići razinu turističke aktivnosti u razdoblju izvan ljetnih mjeseci.

Turistički djelatnici iz Karlovačke županije već se danas mogu uključiti u promotivnu akciju Tjedan odmora vrijedan. Pronađite kategoriju koja najbolje opisuje vašu djelatnost na web stranici tjedanodmoravrijedan.hr i prijavite svoju turističku uslugu. 

Tijekom ožujka počinje velika nacionalna kampanja Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice kojom će se pozvati domaće goste da krenu na put i iskoriste pogodnosti koje im nudi Tjedan odmora vrijedan.

50% niže cijene turističkih usluga privući će brojne domaće goste na putovanja po Hrvatskoj između 10. i 19. travnja čime će se produžiti trajanje predsezone i ostvariti vrhunske turističke rezultate za ovaj dio godine. Prijave za ovaj projekt krenule su 17. veljače, a svoje ponude turistički djelatnici mogu predati sve do 7. travnja 2020.

Za dodatne informacije možete se obratiti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na brojeve telefona: 01/ 6169 355 ili 01/ 6169 366.

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT