Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

 

U utorak, 29. siječnja, u Primorsko-goranskoj županiji održan je tjedni sastanak tima za pripremu projektnog prijedloga Regionalnih centara kompetentnosti u strukovnom obrazovanju.

Tehnička škola Karlovac i Trgovačko ugostiteljska škola Karlovac u koordinaciji sa Razvojnom agencijom Karlovačke županije te Karlovačkom županijom pripremaju sa partnerima iz Primorsko goranske županije dva projektna prijedloga za sektore Elektrotehnika i računalstvo i Turizma i ugostiteljstva. U razmaku od nekoliko sati održana su dva operativna sastanka. Tako je sastanak za sektor Elektrotehnike i računalstva održan u Elektroindustrijskoj i obrtničkoj školi Rijeka dok je sastanak za sektor Turizma i ugostiteljstva održan u Ugostiteljskoj školi u Opatiji.

Razvojne agencije Karlovačke županije i Primorsko goranske županije, kao glavni koordinatora postupka prijave, izvijestili su o dosadašnjim aktivnostima u pripremi projekta te su dogovorene daljnje aktivnosti i zaduženja u pripremi projektnog prijedloga.

Na sastancima su sudjelovali predstavnici JU RRA Karlovačke županije, Karlovačke županije, Tehničke škole Karlovac, Trgovačko-ugostiteljske škole Karlovac, JU RRA Primorsko goranske, Elektroindustrijske i obrtničke škole Rijeka te Ugostiteljske škole Opatija.

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT