Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

808217 copy

Povodom smrti istinskog sportskog velikana i najtrofejnijeg hrvatskog sportaša, nositelja 36 odličja sa svjetskih i europskih prvenstava župan Karlovačke županije Damir Jelić uputio je brzojav sućuti obitelji Šurbek u kojem stoji:

Poštovana obitelji Šurbek,

u ovim teškim trenucima za vašu obitelj, hrvatski stolni tenis ali i cjelokupnu hrvatsku sportsku javnost molim primite izraze moje iskrene sućuti.
Otišao je sportski velikan i ikona hrvatskog i svjetskog stolnog tenisa, najtrofejniji hrvatski sportaš svih vremena, legendarni Šurba.
Skroman i samozatajan, kakav je bio, plijenio je jednostavnošću i ljudskošću gdje god bi se pojavio.  
Bio nam je dragi gost na našim sportskim događanjima i uvijek se rado odazivao na naše pozive. Posebno je volio je doći u Karlovac i Dugu Resu gdje je stekao brojne prijatelje te mladima podijeliti svoje ogromno znanje i iskustvo. Ostajemo bez dragog prijatelja i čovjeka od kojeg smo mogli mnogo naučiti.
Veliko mu i iskreno hvala na svemu!

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT