Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

dsc 0001 023

Ravnateljica Osnovne škole Žakanje Jasmina Katunić, kao naručitelj i direktorica tvrtke AB gradnja d.o.o iz Karlovca Marija Janžetić, kao izvoditelj, potpisale su u srijedu, 9. listopada, Ugovor za izvođenje radova na rekonstrukciji i prenamjeni stare zgrade škole u jednodijelnu školsku sportsku dvoranu u Kamanju. Vrijednost ovog Ugovora iznosi 5,87 milijuna kuna.
Župan Karlovačke županije Damir Jelić istovremeno je potpisao Odluku o financiranju ovog projekta iz Proračuna Karlovačke županije.

Potpisivanje Ugovora održano je u zgradi Područne škole Kamanje uz nazočnost predstavnika Karlovačke županije, izvođača radova, Školskog odbora OŠ Žakanje, učitelja i osoblja Područne škole u Kamanju te članova inicijativnog odbora za izgradnju dovrane, mještana Kamanja koji su pokrenuli inicijativu za gradnju. Ovim su se činom stekli uvjeti za početak gradnje te je nakon potpisivanja Ugovora i Odluke o financiranju župnik Župe Kamanje vl. Stjepan Jakov blagoslovio gradilište.

dsc 0013 023
Potpisivanje Ugovora za izgradnju šlolske sportske dvorane u PŠ Kamanje

dsc 0005 037

Gosti na svečanosti potpisivanje Ugovora kojim će mještani Kamanja konačno dobiti sportsku dvoranu 

dsc 0042 012

Blagoslov gradilišta od strane župnika u Kamanju vlč. Jakova

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT