Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

2

Zamjenica župana, Vesna Hajsan-Dolinar, danas je (srijeda, 15. svibnja) nazočila predstavljanju projekta Dječjeg vrtića Josipdol, pod nazivom "Odrastimo sretni u poticajnom okruženju" Projekt je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa "Učinkoviti ljudski potencijal", u ukupnoj vrijednosti od 2.520.943,00 kn. Provoditelji projekta su Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Hrvatski zavod za zapošljavanje u partnerstvu s Dječjim vrtićem Josipdol.

Projekt se provodi na području Općine Josipdol u trajanju od 30 mjeseci, počevši od 19. studenog 2018. godine do 19. svibnja 2021. godine. Ovim projektom je uveden poslijepodnevni smjenski rad vrtića i omogućen upis 15-tero djece, organizirane su igraonice engleskog jezika, sportska igraonica i folklorna igraonica, u kojima boravi preko 50-tero djece, omogućeno je zapošljavanje osoblja – dva odgojitelja, kuhara, spremača, psihologa, osigurana je dodatna edukaciju djelatnika vrtića, kao i opremljenost samog vrtića. Projektom je povećana razina usklađenosti obiteljskog i poslovnog života mladih obitelji, kao i broj djece obuhvaćen organiziranim programima predškolskog odgoja i obrazovanja, čime je stvoreno poticajno okruženje u Dječjem vrtiću Josipdol. 

1 copy copy

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT