Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

Obavijesti

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 erdeljsko gaćeški slap copy

U skladu sa zaključcima i zadanim zadacima na jučer održanoj sjednici Stožera civilne zaštite Karlovačke županije, poduzete su određene aktivnosti.

Hrvatske vode obavile su izvid rijeke Mrežnice u dužini od 25 kilometara na šest lokacija, kao i izvid rijeke Korane. Na rijeci Mrežnici zamućenje je i dalje prisutno, međutim u Generalskom Stolu utvrđeno je 75-postotno bistrenje rijeke, u Zvečaju od 30 do 60 posto, dok je na gradskom kupalištu u Dugoj Resi jedva vidljivo.

Što se tiče Korane, uzvodno od ušća Mrežnice do ušća Radonje u Tušiloviću je manje zamućena iako Radonjom još uvijek teče zamuljena voda.

Ronioci KPA Vodomar Duga Resa tijekom jučerašnjeg dana obišli su četiri velika izvora rijeke Mrežnice u zaseoku Erdelj, Leskar, Mateško Selo i Zvečaj gdje su utvrdili kako isti nisu uzrok zamućenja. Tijekom današnjeg dana izvidom je uočeno znatno poboljšanje, odnosno bistrenje rijeke Mrežnice.

Bez obzira na kišu, vjerujemo u daljnji intenzitet bistrenja rijeka.

generalski stol kod vodocrpilišta 23.06.2019 copy 

Mrežnica u Generalskom Stolu kod vodocrpilišta (današnji snimci)

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT