Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

DSC07088

Zastupnik u Europskom parlamentu Davor Ivo Stier obišao je danas, 17. veljače, poplavljena područja Karlovačke županije. Nakon kratkog sastanka u Gradu Karlovcu sa gradonačelnikom Damirom Jelićem, pročelnikom Ivanom Uđbincem, zamjenikom župana Josipom Šafarom, zastupnik Stier, se u pratnji svojih domaćina, uputio prema poplavljenim područjima preko Gornjeg Mekušja, Kamenskog te dalje desnom obalom Kupe u mjesta Skakavac, Brežani, Ribari, Slunjska Selnica do mosta u mjestu Blatnica. Dalje su nastavili obilazak sa čamcem, u pratnji članova DVD Koritinja, te obišli mjesta Karasi, Blatnica i Koritinja.

Zastupnik Stier došao je danas pružiti podršku ljudima, iskazati solidarnost i vidjeti stanje na terenu. Stier je istakao da je sada na potezu Vlada jer je počeo teći rok od deset dana u kojem se može aplicirati za europske fondove solidarnosti, kako bi se dobila potrebna sredstva za ta poplavljena područja. Stier je napomenuo da postoje određeni kriteriji za dobivanje tog novca te dodao kako će pokušati i u Europskoj komisiji pokazati kakva je situacija i pružiti sve potrebne informacije lokalnim vlastima.

 

DSC07107

Zamjenik župana Josip Šafar i zastupnik u EU parlamentu Davor Ivo Stier u obilasku poplavljenih područja

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT