Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

dsc 0015 copy copy copy copy

Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar, sa suradnicima, gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić, sa suradnicima i predstavnici Gradske četvrti Gaza te ravnateljica Mješovite industrijsko-obrtničke škole u Karlovcu Snježana Erdeljac obišli su u srijedu, 19. veljače, radove na energetskoj obnovi i unutarnjem uređenju objekta na adresi Struga 33, u koji će se izmjestiti MIOŠ.

S projektima energetske obnove i unutarnjeg uređenja prostora nazočne je upoznao Stipo Adžaga, vlasnik tvrtke GIPS MONT d.o.o. iz Karlovca, koja izvodi radove na oba projekta. O namjeni, sadržajima i budućem izgledu govorila je ravnateljica MIOŠ-a Snježana Erdeljac, koja je zahvalila Karlovačkoj županiji na trudu i sredstvima da se ovaj objekt otkupi i privede svrsi za potrebe škole. Radi se o ukupnoj investiciji od 8,5 milijuna kuna, u što spada otkup zgrade, unuternje i vanjsko uređenje, uz energetsku obnovu te opremanje. Preseljenje MIOŠ-a na ovu lokaciju važno je i za Grad Karlovac, kako je istaknuo gradonačelnik Damir Mandić, jer se time otvara prostor da se na lokaciji gdje je do sada bila ova škola proširi Osnovna škola Braća Seljan i time toj školi omogući jednosmjenski rad. Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar najavila je da će do sljedeće školske godine 2020./2021. učenici i djelatnici MIOŠ-a dobiti novi reprezentativni prostor s najmodernijim praktikumima za nastavu, a ukoliko bude povećan interes za upis u obrtnička zanimanja u ovoj školi u Županiji se razmišlja i o njenom dodatnom proširenju.

dsc 0002 copy copy copy copy copy

Na objektu se izvode radovi potpune energetske obnove

dsc 0003 copy copy copy copy copy copy copy

dsc 0008 copy copy copy copy copy

S prostorima i njihovom namjenom goste je upoznala ravnateljica škole Snježana Erdeljac

dsc 0010 copy copy copy copy copy copy copy copy

Radovi na unutarnjem i vanjskom uređenju teku prema planiranim rokovima

dsc 0020 copy copy copy copy copy copy

Gradonačelnik i zamjenica župana istakli su zadovoljstvo viđenim

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT