Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

img 20190904 wa0006

Za potrebe rješavanja imovinsko – pravnih odnosa u svrhu gradnje lijevo obalnog nasipa Kupe od Selca do Rečice Hrvatske vode su ponudile vlasnicima i suvlasnicima isplatu tržišne naknade, po procjenama tržišne vrijednosti nekretnina sudskih vještaka za različita područja, od graditeljstva do poljoprivrednog zemljišta.
Hrvatske vode pozivaju vlasnike/suvlasnike nekretnina koje se nalaze u zoni obuhvata da se po primitku elaborata procjene od strane Ureda državne uprave u Karlovcu jave radi sporazumnog rješavanja imovinsko pravnih odnosa, odnosno sklapanja kupoprodajnih ugovora. Tako su tijekom 29. i 30. kolovoza djelatnici Hrvatskih voda u prostoru DVD-a Donje Mekušje, Mjesni odbor Pokupska Dolina, otvorile izmješteni ured u kojem su informirali građane o mogućnostima otkupa njihovih nekretnina. Ova praksa izmještanja ureda nastavlja se jednom mjesečno, već prema dostavljenim elaboratioma i prikupljenim zahtjevima, za sada, također u Donjem Mekušju. 


Ponudu su Hrvatske vode objavile na svojoj web stranici:

 https://www.voda.hr/hr/novosti/oglas-31
i otvorena je 8 dana.
Zainteresirani vlasnici/suvlasnici mogu se radi sporazumnog sklapanja kupoprodajnog ugovora javiti na broj telefona 01 6307-562, Hrvatske vode, Ulica grada Vukovara 220, 10 000 Zagreb, odnosno na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Otkupom nekretnina i rješavanjem imovinsko-pravnih odnosa steči će se uvjeti za početak gradnje ovog važnog vodozaštitnog objekta kao važnog segmenta ukupnog projekta obrane od poplava grada Karlovca.

img 20190904 wa0003

Zaprimanje zahtjeva u prostoru DVD-a Donje Mekušje

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT