Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

 cikloturizam zracne mreznica 15

foto: TZKŽ

Ministarstvo turizma objavilo je Odluku o odabiru projekata i dodjeli bespovratnih sredstava iz Javnog poziva temeljem programa razvoja cikloturizma na kontinentu u 2019. godini. Karlovačka županija ostvarila je uvjerljivo najbolji rezultat od svih kontinentalnih županija s projektom "Bike4River“, za kojeg je odobrena potpora u iznosu od 407.200,00 kn.
Riječ je o trećoj fazi razvoja cikloturizma u Karlovačkoj županiji koji je ove godine doživio izmjene te je kao takav prepoznat od strane Ministarstva turizma. Bespovratnim sredstvima koja će nam biti dodijeljena izraditi će se Pravilnik za standard „Bike&Bed“ za smještajne kapacitete, urediti će se pet vidikovaca i odmorišta, postaviti pet brojača biciklističkog prometa, kao i deset informativnih cikloturističkih ploča duž biciklističkih ruta Karlovačke županije. Ukupna vrijednost projekta je 502.817,00 kn, koji je sufinanciran od strane Ministarstva turizma u visini od 81 %, a ostatak su vlastita sredstva Karlovačke županije.

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT