Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

img 20190918 wa0013 copy

Održala se danas, 18.rujna 2019. godine u gradskoj vijećnici grada Ozlja.

Poticanje udruživanje turističkih zajednica previđeno Strategijom razvoja turizma Karlovačke županije dobilo je i formalnu potvrdu u Novom Zakonu o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma.

„Turistička zajednica područja KUPA“, ujedinila je područje grada Ozlja, te općine Draganić, Lasinju, Žakanje, Kamanje i Ribnik.

Sukladno Sporazumu o suradnji sjedište ureda biti će u Ozlju, a funkciju predsjednika TZ područja obnašati će gradonačelnica Ozlja u prvom mandatu, a nakon toga načelnici općina potpisnica ovog sporazuma abecednim redom.

Cilj udruživanja u turističku zajednicu područja je kreiranje jedinstvenog turističkog proizvoda temeljenog na zajedničkoj tradiciji i geografskoj povezanosti općina koje će se ubuduće promovirati kao KUPA destinacija.

Sigurno je da će ta sinergija na terenu utjecati na kvalitetniji razvoj proizvoda i u konačnici dovesti do bogatije turističke ponude, jer će se u cilju financiranja razvoja udružiti i proračunska sredstva svih potpisnika Sporazuma.

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT