Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

prodaja 1 copy copy

LAG Vallis Colapis u suradnji s Karlovačkom županijom želi povezati poljoprivredu s turističkom ponudom te unaprijediti položaj lokalnih OPG-a.

U okviru provođenja Strategije razvoja turizma Karlovačke županije te ideje brendiranja Karlovačke županije kao destinacije s autohtonim poljoprivrednim proizvodima formiran je projekt u okviru kojeg će se postaviti kučice za prodaju poljoprivrednih i turističkih proizvoda na državnoj cesti D1 koja od Karlovca vodi prema Rastokama te Plitvičkim jezerima i Jadranskom moru. Potencijal velikog broja turista koji od kontinentalnog dijela Hrvatske do mora prolazi preko ključnih točaka na području Karlovačke županije može biti adekvatno iskorišten kroz prodaju autohtonih poljoprivrednih proizvoda i na taj način oplemeniti turističku ponudu.

Simbioza poljoprivrede s turizmom nužan je element ruralnog razvoja te vjerujemo da kao kontinentalna županija s najvećim brojem noćenja u Republici Hrvatskoj Karlovačka županija može iskoristiti ukupan turistički promet kako bi ojačala poziciju lokalnih OPG-a i ostalih ključnih dionika za razvoj turizma na svom području. Sustavnim razvojem i nastupom poljoprivrednih proizvođača na tržištu ostvarit će se dodatna promocija naše države, Karlovačke županije i svih OPG-a s njezinog područja te će doći do povećanja ukupne potrošnje turista na dobrobit svih dionika.

U okviru tog projekta LAG Vallis Colapis objavio je javni poziv za iskaz interesa za sve proizvođače lokalnih proizvoda s područja djelokruga rada LAG-a. Više detalja nalazi se na mrežnoj stranici https://leader.vallis-colapis.hr/novosti/116-upitnik-izravna-prodaja-poljoprivrednih-i-ostalih-proizvoda-uz-prometnice

Upitnik se nalazi na poveznici https://leader.vallis-colapis.hr/upitnik a sva pojašnjenja vezana uz projekt moguće je dobiti na sljedeće kontakte:

LAG Vallis Colapis 

Područni ured u Karlovcu

Trg hrvatskih branitelja 2, 47000 Karlovac

tel: 047-842-834

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT