Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

innovation norway5ee8cd123c34a

Infodan poslovnog Programa Business Development and Innovation Croatia  https://www.innovasjonnorge.no/en/start-page/eea-norway-grants/Programmes/business-development/Croatia/ .

Predmetni natječaj posebno je zanimljiv poduzetnicima. Obrazac za prijavu za infodan nalazi se na:  www.innovasjonnorge.no/Croatiainnovation . Termin održavanja za Karlovac je srijeda, 15.7., a mjesto održavanja - HGK - Županijska komora Karlovac.

Ukratko o programu

Nositelj programa: Innovation Norway Oslo

Programski partner: Hrvatska gospodarska komora Zagreb

Programski proračun: 22.000.000 €

Fokus područja natječaja: inovacija u zelenim industrijama i "plavi" rast (gospodarski rast i povećanje broja radnih mjesta povezanih s morem i morskim okolišem)

Područja potpore:

  • Inovativne tehnologije, procesi i usluge
  • Održivi razvoj poslovanja
  • Ekologija postojećih poduzeća i procesa
  • Razvoj i primjena inovativnih proizvoda i usluga

Specifičnosti programskog područja:

Program poslovnog razvoja i inovacija nastojat će potaknuti i razviti dugoročnu poslovnu suradnju, između Norveške s jedne strane i Hrvatske s druge strane, temeljenu na poslovnom razvoju i inovacijama.

Cilj je dodijeliti 75 posto financiranja malim i srednjim poduzećima. Prednost će se dati projektima bilateralnog partnerstva koji nude dodatnu vrijednost.

Poslovni razvoj i inovacije Hrvatska je program poslovnog razvoja koji ima za cilj povećati stvaranje vrijednosti i održivi rast u hrvatskom privatnom sektoru. Program se financira iz norveških stipendija i dio je EEA-e i norveških grantova 2014-2021.

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT