Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

dsc 0017 020

Na izmještenom kolegiju župana koji je ovaj tjedan održan u Ozlju, izvjestiteljica u projektu zaštite od poplava karlovačkog i ogulinskog područja pročelnica Marina Jarnjević,  podnijela je izvještaj o novostima na ovom projektu.

Tako je uz određene sastanke za koordinaciju aktivnosti na karlovačkom području, pročelnica Jarnjević iznijela i  pomake u rješavanju u tzv. „Ogulinskom modelu“ u proteklih tjedan dana. Sukladno izvješćima pravnih timova koji rade na rješavanju imovinsko pravnih odnosa u projektu zaštite od poplava za područje Ogulina,  iznesen je podatak o provođenju usmenih rasprava u postupcima potpunog izvlaštenja pred Uredom državne uprave Karlovačke županije  za 12  novih katastarskih čestica te je 1 čestica prenesena u potpunosti u vlasništvo Hrvatskkih voda.

Ujedno su u završnim fazama izvlaštenja još dodatnih 15-ak čestica za koje će ubrzo biti izvršen prijenos u vlasništvo Hrvatskih voda.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT