Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

povrće copy copy copy copy copy copyS obzirom na situaciju uzrokovanu pandemijom koronavirusa i svih propisanih mjera zaštite, važno je prilagoditi se trenutnim životnim uvjetima, ali i nastaviti s poslovanjem. Upravo zato, online tržnica predstavlja jedan od mogućih i sigurnih načina plasmana proizvoda, sada, ali i ubuduće.

 

Početkom sljedećeg tjedna uspostavit će se web stranica zamišljena kao platforma lokalnih poljoprivrednih proizvođača i njihove ponude.

 

Još jednom, pozivamo zainteresirana poljoprivredna gospodarstva koja imaju proizvode namijenjene tržištu, da se uključe u osnivanje online tržnice.

 

Za prijavu je potrebno dostaviti podatke o poljoprivrednom gospodarstvu na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.:

Naziv poljoprivrednog gospodarstva (ime i prezime nositelja, adresa)
Telefon/mobitel  osobe za kontakt
Popis poljoprivrednih proizvoda
Uvjete dostave
Link na face ili web stranicu
Ostale podatke po potrebi

 

Karlovačka županija i Grad Karlovac spremni su pružiti informatičku, administrativnu i promocijsku podršku našim poljoprivrednicima u ovim vremenima koja svima nama, nažalost, predstavljaju nove i teške okolnosti. Iskoristimo to kao priliku za kvalitetne promjene.

 

*Dobiveni podaci služe kao temelj za elektroničku obradu podataka u svrhu stvaranja jedinstvene baze informacija o dostupnim poljoprivrednim gospodarstvima.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT