Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

 

irelogo

 

Institut Regija Europe (IRE) je institucija ekonomskog i znanstvenog karaktera osnovana ujesen 2004. godine pod visokim pokroviteljstvom saveznog kancelara Wolfganga Schuessela sa sjedištem u Salzburgu.

Cilj institucije je nastajanje i jačanje mreže regija i gradova Europe u cilju bolje suradnje, informiranosti i rasta ekonomskog potencijala regija članica IRE-e, a sve uz pomoć radionica i konferencija, publikacija i zajedničkih projekata. Institut je nevladina i neprofitna organizacija koja ima zadaću promocije i podrške predstavnika gospodarskog sektora regija i političkih predstavnika regija članica IRE. IRE se financira primarno privatnim sredstvima – članarinama, sponzorima, donacijama, i stoga se vodi kao neprofitna organizacija. Dr. Franz Schausberger je predsjednik Predsjedništva IRE-a koji je već nekoliko puta posjetio Županiju, koja je članica ove institucije od 2005. godine. Zajedno je prijavljen projekt sa IRE u programu Europa za građane 2017. godine.

 

www.institut-ire.eu/

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT