Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

Karlovačka županija objavila je dva javna poziva. Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi i ruralnom razvoju Karlovačke županije te Javni poziv za turističke projekte u Karlovačkoj županiji.

Potpore se mogu ostvariti za subvencije kamata poljoprivrednih kredita i jednokratnim bespovratnim sredstvima male vrijednosti u primarnoj poljoprivrednoj i prerađivačkoj proizvodnji, proširenju osnovnih djelatnosti na poljoprivrednom gospodarstvu, promociji i marketingu gotovih poljoprivrednih proizvoda, izgradnji, obnovi i opremanju smještajnih kapaciteta, izletišta i kampova u turizmu, razvoju posebnih oblika i inovativnosti u turizmu, promociji i oglašavanju te izlagačkim aktivnostima na specijaliziranim turističkim sajmovima.  

Ukupna vrijednost oba javna poziva za razvoj poljoprivrede i turizma iznosi 1.565.000,00 kuna, a financijska sredstva su u cijelosti osigurana iz proračuna Karlovačke županije.

Prijave na javni poziv za turizam primaju se do 10. lipnja 2019. godine, dok je javni poziv za poljoprivredu i ruralni razvoj otvoren do iskorištenja sredstava, najkasnije do 01. prosinca 2019. godine.

Sve detaljnije informacije o prihvatljivim prijaviteljima, pojedinim mjerama, uvjetima i kriterijima za dobivanje potpora saznajte na poveznici Javni pozivi za dodjelu bespovratnih potpora u poljoprivredi, ruralnom razvoju i turizmu za 2019. ili na e-mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT