Vijesti     -     Kontakti

Državni tajnik Ivan Vidiš predstavio je Europski socijalni fond plus

ESF 3U organizaciji Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Upravljačkog tijela Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027. održana je promocija Europskog socijalnog fonda plus u Velikoj vijećnici Grada Karlovca. Europski socijalni fond plus predstavio je državni tajnik Ivan Vidiš.

Održan stručni skup upravnih odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo

HZŽ sastanak pročelnika graditeljstvo 1Stručni skup Upravnih odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo održan je u Slavonskom Brodu u srijedu 29. ožujka u organizaciji Radne skupine za graditeljstvo Hrvatske zajednice županija i Brodsko-posavske županije.

Cilj stručnog skupa je povezivanje županijskih upravnih odjela u čijem je djelokrugu izdavanje akata iz područja prostornog uređenja i gradnje radi razmjene dobre prakse i postizanja veće efikasnosti u rješavanju istih. Uz predsjednika Hrvatske zajednice županija, župana Brodsko-posavske županije Danijela Marušića, sudjelovao je i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, kao i ravnatelj Zavoda za prostorni razvoj pri Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Bojan Linardić.

Održan 1. Stručni skup „S pivarima, za pivare”

Stručni skup Pivari 1Održan je 1. stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom „S pivarima, za pivare” u Atriju Veleučilišta u Karlovcu. Stručni skup organiziran je radi 

Skup je prvenstveno namijenjen stručnjacima i zaposlenicima u pivarskom sektoru, bilo da se radi o velikim, industrijskim ili malim zanatskim pivovarama, a s ciljem njihove dodatne edukacije i napredovanja, interdisciplinarne razmjene znanja između domaćih i stranih stručnjaka te olakšavanje transfera znanja između industrije i obrazovnih i znanstvenih institucija.

OBAVIJEST O ZATVARANJU PROMETNICA

qr4Povodom održavanje 2. QUATTRO RIVER RALLY-A KARLOVAC od subote 01. travnja do nedjelje 02. travnja
2023. godine za sav javni promet biti će zatvorene slijedeće prometnice:

qr

qr2

qr3

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: zupan@kazup.hr

Pristupačnost