Vijesti     -     Kontakti

U tijeku radovi na uspostavi ljekarne u Cetingradu

ambulanta CetingradKarlovačka županija je osnivač 14 zdravstvenih ustanova čime kontinuirano brine o kvaliteti i dostupnosti pružanja zdravstvene i ljekarničke skrbi na području županije. U prostoru Doma zdravlja Slunj u Cetingradu, trenutno su u tijeku radovi na uređenju budućeg depoa Karlovačke ljekarne.

Blagoslov Karlovačke županije

blagoslov

Tradicionalni blagoslov ureda i djelatnika Karlovačke županije održan je danas u prostoru Ureda županice. U nazočnosti županice Martine Furdek Hajdin, zamjenice županice Vesne Hajsan Dolinar, pročelnika županijskih upravnih odjela i njihovih suradnika, a u skladu s epidemiološkim mjerama, blagoslov je udijelio fra. Krunoslav Albert iz župe Presvetog Trojstva u Karlovcu. 

Blagoslovom prostora i djelatnika nastoji se naglasiti značaj vjerovanja, zajedništva i međusobnog uvažavanja, kako bi jedni drugima u svakom trenutku bili potpora pri obnašanju dužnosti i poslova iz djelokruga Županije.

Sjećanje na najzaslužnije

jamadol dan priznanja

Povodom obilježavanja spomendana 15. siječnja, Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i 30. obljetnice od tog povijesnog događaja izaslanstva Ministarstva hrvatskih branitelja, Karlovačke županije, Grada Karlovca, Policijske uprave karlovačke te braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata položila su danas vijence i zapalila svijeće pred središnjim križem groblja Jamadol u Karlovcu, u spomen na sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje koji su najzaslužniji što danas možemo s ponosom obilježavati ovaj značajan datum.

Obilježavanje 30. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

DSC 0027 115. siječnja 1992. godine Republika Hrvatska je priznata od međunarodne zajednice kao suverena, samostalna i neovisna država.

Tim je povodom u Ozlju održano obilježavanje 30. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske. U organizaciji Grada Ozlja, Zavičajnog muzeja Ozalj, Hrvatskog generalskog zbora te Počasne postrojbe Karlovački počasni vod ZNG 91, u prostoru Starog grada održana je prigodna svečanost, u spomen na ovaj iznimno značajan datum iz novije hrvatske povijesti. U nazočnosti županice Karlovačke županije Martine Furdek Hajdin, gradonačelnice i predsjednika Gradskog vijeća Ozlja, Lidije Bošnjak i Stjepana Basara, saborske zastupnice Irene Šimunić, generala Pavla Miljavca, načelnika PU karlovačke Darka Bratića, predstavnika braniteljskih udruga, ozaljskih institucija i ustanova te učenika Osnovne škole Slava Raškaj Ozalj održano je sjećanje na događanja koja su obilježila hrvatsku povijest i utemeljila hrvatsku državnost.  

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

E-mail: zupan@kazup.hr

Pristupačnost