Vijesti     -     Najave     -     Kontakti

WRC Croatia Rally vozit će se i na području Karlovačke županije

Rally

Prestižno svjetsko natjecanje WRC Croatia Rally svoje će etape voziti i na području Karlovačke županije. Ovo će se natjecanje po prvi puta održati u Republici Hrvatskoj i to u trajanju od četiri dana. U dva dana programa biti će uključeno i područje naše županije. Tako će se u petak, 23. travnja, voziti etape Jaškovo - Mali Modruš Potok te Pećurkovo Brdo - Mrežnički Novaki. Drugog dana, u subotu, 24. travnja, na rasporedu su etape Krašić - Vrškovac kod Ozlja te Vinski Vrh - Duga Resa. O tome su na današnjem pripremnom sastanku županicu Martinu Furdek Hajdin i suradnike izvjestili predstavnici organizatora ovog natjecanja u Hrvatskoj, direktor natjecanja Željko Štefanić i tajnik natjecanja Dino Deljkić. 

Na sastanku, u Uredu župana, prezentirano je ovo natjecanje, raspored etapa te zatražena logistička potpora od strane Karlovačke županije. Sastanku su još nazočili i vatrogasni zapovjednik VZKŽ Goran Franković, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije Perica Vucelić, ravnatelj ŽUC-a Karlovac Stjepan Turković i direktor Turističke zajednice Karlovačke županije Željko Fanjak, čije će službe davati potporu u organizaciji i sprovođenju natjecanja na terenu.

Svjetsko rally prvenstvo je planetarno popularan sportski događaj kojeg uživo te putem televizijskih prijenosa, reportaža i ostalih medijskih sadržaja prate milijuni gledatelja širom svijeta i odlična su prilika za promociju Karlovačke županije i Republike Hrvatske.     

Nova ambulanta obiteljske medicine u Lasinji bit će spremna za rad u veljači

viber slika 2021 01 20 1fxu4 17 22Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar s načelnikom Općine Lasinja Željkom Prigorcem i suradnicama u utorak, 19. siječnja obišla je prostor buduće ambulante obiteljske medicine u Lasinji. 

Održana su javna izlaganja VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana Karlovačke županije u Slunju i Dugoj Resi

viber slika 2021 01 20 12 36 08U srijedu, 20. siječnja u Slunju i Dugoj Resi održana su posljednja dva javna izlaganja prijedloga VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana Karlovačke županije te Strateške studije o utjecaju na okoliš.

VI. Izmjene i dopune Prostornog plana KŽ izložene su u Ogulinu i Ozlju

viber slika 2021 01 19 12 12 3gwGW4

Nakon javnog izlaganja VI. Izmjena i dopuna Prostornog plana Karlovačke županije u Karlovcu, u utorak, 19. siječnja održana su javna izlaganja u Ogulinu i Ozlju.

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

E-mail: zupan@kazup.hr

Pristupačnost